Empresa

Empresa Eco-Efficient

Eco-efficient

Eco-efficient és una empresa de serveis dedicada a les instal·lacions en el sector domèstic, comercial, retail, industrial i obra pública. Va neixer l’any 2008 de la mà d’empreses consolidades en el sector de serveis i instal·lacions d’electricitat, fontaneria, gas, climatització, energies renovables i domòtica. Des dels nostres inicis ens em consolidat en el mercat oferint un servei especialitzat i de qualitat.

La nostra filosofia de treball és aconseguir un engranatge perfecte entre l’experiència adquirida durant més de 30 anys i el perfil d’un equip jove i emprenedor de grans professionals que en totes les àrees de l’empresa puguin oferir solucions integrals als nostres clients i així proporcionar-li la millor atenció i servei.

Els èxits obtinguts neixen de la competitivitat i efectivitat del nostre equip humà, i es contrasten dia a dia en les instal·lacions que realitzem.

Oferim un ventall de serveis personalitzat i de màxima qualitat. El continu canvi i evolució del nostre entorn ens fa mantenir-nos en actualització constant de coneixements, processos i aprenentatges que permetin que la nostra empresa s’adapti a ells i lideri millor que ningú les noves tecnologies i mitjans d’instal·lació.

Som una empresa pròxima i professional. Creiem en la formació com la base per a l’especialització. Som tecnològics. Busquem clients per a tota la vida i ens agrada cuidar d’ells. Li donem valor al treball diari del nostre equip.

“Desenvolupem la nostra activitat al voltant del canvi de model energètic, implementant les solucions eficients, que minimitzin les emissions de CO₂ i millorin la qualitat de vida de les persones.”

El nostre equip humà

Tot el nostre equip humà està format per professionals titulats en cada àrea amb un pla continuat de formació. Posseeixen les certificacions específiques i qualificació necessària per a poder exercir el seu treball, complint la normativa en Prevenció de Riscos Laborals, el que ens assegura poder oferir el millor Servei al client final

L’empresa disposa de totes les titulacions, carnets i homologacions per a realitzar i certificar les instal·lacions.

Una estructura departamental ajuda a planificar i desenvolupar els treballs amb eficàcia.

Sobre Eco-Efficient
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
EcoEfficient
Obrir chat
Hola,
En què et podem ajudar?