A qui ens adrecem

A qui ens adrecem

CLIENT DOMÈSTIC

Realitzem tot tipus d’Instal·lacions d’Elèctricitat, Gas, Fontaneria, Climatització, Calefacció, Energies Renovables, Ventilaciò, Domotica.

 

Maneniment i reparació d´instal.lacions domestiques

Perquè vostè es despreocupi del funcionament de les seves instal.lacions li oferim Contractes de Manteniment i reparació de calefacció, climatitzacio i electricitat, que ofereixen els següents beneficis per als nostres clients

  • Assolir un aprofitament més eficaç de la energia i per tant estalviar en consum
  • Augmentar la vida útil de l’aparell i evitar avaries greus.
  • Reparacions Urgents en menys de 3 hores 365 dies l´any

Reparacions urgents

24 horas | 365 dias
Ok Gas i Ok Llum

FV

CLIENT INDÚSTRIAL

Realitzem tot tipus d’ instal·lacions Elèctriques, Gas, Fontaneria, Climatització, Calefacció, Energias renovables, Sistemes contra Incendis, Sistemes Seguretat Anti-Intrusió, Energies Renovables, Ventilació, cablejat estructurat i audiovisual, automatització i domòtica.

Maneniment i reparació d´instal.lacions industrials.

Baixa tensió

Realitzem les revisions de manteniment de Baixa Tensió basades en la comprovació del compliment de les disposicions establertes en el Reglament Electrotècnic per a baixa tensió i instruccions complementàries de les normes UNE d’obligat compliment. Mantenint correctament l’ instal·lació s’optimitza el consum energètic i s’allarga la vida útil dels equips.

Sistemas contra incendis  El nostre servei de Manteniment Preventiu, Inclou revisions periòdiques per a minimitzar les probabilitats de falses alarmes i garantir un estat òptim de funcionament i durabilitat dels equips, tenint molt en compte, que aquest tipus de manteniments són obligatoris segons el Reial decret 513/2017 (RIPCI).

Cablejat estructurat i Audiovisual

Estudiem l’estat de la  instal.laciò  per optimitzar el funcionament de la seva xarxa d’informàtica o so.

Climatització

Manteniment d´instal·lacions individuals d’aire condicionat i grans instal·lacions centralitzades.

Estudis d’eficiència energética 

El primer pas a realitzar en un procés d’eficiència energètica és la diagnosi i auditoria d’energia. En aquest procés, es procedeix a prendre i interpretar mesuraments de potència i energia, així com de totes les variables necessàries per a posteriorment prendre decisions i millorar les instal.lacions.

ARQUITECTES I CONTRATISTES

Treballem obres en diferents àmbits:

  • Comerç
  • Retail
  • Habitatges unifamiliars,
  • Habitatges d’Alt standing
  • Blocs de pisos
  • Obra Pública

Realitzem tot tipus d’ instal·lacions Elèctriques, Gas, Fontaneria, Climatització, Calefacció, Energias renovables, Sistemes contra Incendis, Sistemes Seguretat Anti-Intrusió, Energies Renovables, Ventilació, cablejat estructurat i audiovisual, automatització i domòtica.

Mantenimiento y reparación

ADMINISTRADOR DE FINQUES

Tenim un departament exclusiu dedicat al professional, per donar cobertura i assessorament directe a Consultories, Gestories de Finques i Professionals del Sector  sense necessitat de realitzar cues innecessàries. Mitjançant aquest servei els professionals tenen accés directe a les tramitacions amb la companyia subministradora, agilitzant tot tipus de gestions sense haver de passar pel canal habitual d’atenció al client.

Oferim la valoració de reformes o modificacions necessàries en electricitat, fontaneria, gas domèstic i de locals Comercials, pàrquing i zones comuns d’edificis incloent un servei de Manteniment i reparacions urgents de 24h 365dies.

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
EcoEfficient
Obrir chat
Hola,
En què et podem ajudar?